Puneh & Cooking
آشپزی

ماکارونی قارچ و گوشت
مواد لازم:
ماکارونی
گوشت چرخکرده
قارچ
گوجه فرنگی
رب گوجه فرنگی
فلفل شیرین سبز و قرمز
نمک و فلفل و زردچوبه
گرد غوره
پیاز
سیر
سیب زمینی برای ته دیگ
طرز تهیه:
ابتدا در یک ماهیتابه مقداری(کم) روغن می ریزیم و پیازهای خرد شده رو تفت میدیم تا کمی طلایی بشن. یک حبه سیر رو خرد می کنیم و به پیازداغ اضافه می کنیم. گوشت چرخکرده رو اضافه می کنیم و تفت می دیم . حرارت کم باشه بهتره.بعد نمک و فلفل و زرد چوبه و گرد غوره . رب گوجه رو اضافه می کنیم و تفت می دیم تا گوشت مزه دار بشه. مقدار خیلی کمی آب به مواد اضافه می کنیم و در ماهیتابه رو میگذاریم تا گوشت بپزه. (حدود ته یک لیوان اندازه گیری برنج.)در یک ظرف دیگه فلفل های رنگی خوشگلمون و گوجه فرنگی و قارچ های شسته شده رو خرد می کنیم. بعدکه آب گوشت کم شد مواد رو به مایه گوشت اضافه می کنیم و حرارت زیرش رو کم می کنیم و اجازه میدیم تا کمی بپزن و طعم دار و نرمتر بشن. در یک قابلمه آب می ریزیم و روی حرارت میگذاریم تا جوش بیاد. ماکارونی ها رو در آب جوش میریزیم و زمانی که نرم شدن در داخل صافی می ریزیم و آب سرد روشون می گیریم تا نشاسته اضافی اون گرفته بشه و موقع دم کردن به هم نچسبند. آب جوش داخل قابلمه رو کامل خالی می کنیم. مواد مایه ماکارونی رو داخل همین قابلمه می ریزیم و آروم با یک قاشق بزرگ به هم می زنیم تا ماکارونی ها به مواد کامل آغشته بشن. بعد یک قابلمه ی نچسب دیگه برمیداریم. کفِش روغن میریزیم و کمی نمک و زردچوبه. حلقه های سیب زمین ته دیگ رو می چینیم و کمی روی حرارت قرار می دیم. بعد مواد ماکارونی رو داخل قابلمه می ریزیم. بعد که بخار کرد روی شعله پخش کن میگذاریم و دم می کنیم. حرارت رو خیلی کم نمی کنیم تا ته دیگ بگیره حسابی ولی حواسمون باشه که زیاد نباشه که بسوزه. بعد هم در یک ظرف می ریزیم و با سالاد یا ترشی و سس گوجه، نوش جان می کنیم.![]()
پ.ن: من از تک ماکارون یا مانا استفاده می کنم و خیلی راضی هستم.![]()
پ.ن: با این روش دیگه توی بشقاب یکی فقط ماکارونی نمیره و توی یک بشقاب دیگه فقط گوشت و مواد.![]()
پ.ن: مراقب باشین که سیر نسوزه. اگه با سیر مشکل دارین حذفش کنین.![]()
پ.ن: من از ادویه مخصوص ماکارونی همیشک استفاده می کنم و طعم خوبی به ماکارونی میده.![]()
برچسبها: آشپزی, روزانه, ماکارونی, foodphotography
| Design By : Pichak |



