Puneh & Cooking
آشپزی

خورشت بادمجون
مواد لازم:
بادمجون
گوشت چرخکرده
گوجه فرنگی
غوره
لپه
پیاز
سیر
نمک و فلفل و زردچوبه
رب گوجه فرنگی
زیره یا زنجبیل در صورت دلخواه
طرز تهیه:
اول بادمجونها رو می شوریم و پوست می کنیم و به شکلی که دوست داریم برش می زنیم و کمی نمک می پاشیم و جلو آفتاب قرار میدیم تا زهرآبشون بیرون بیاد. در یک قابلمه کمی روغن میریزیم و پیاز رو خرد می کنیم و روی حرارت کم سرخ می کنیم. تاحد طلایی شدن. سیر رو هم خرد می کنیم و همراه پیاز کمی تفت میدیم. بعد لپه رو میریزیم و کمی تفت میدیم . فلفل و زرد چوبه و رب رو اضافه می کنیم و کمی تفت میدیم.وداخل قابلمه آب میریزیم و روی حرارت قرار میدیم و وقتی جوش اومد حرارتش رو ملایم می کنیم. من از گوشت چرخکرده توی خورشتها و غذاهام استفاده می کنم چونکه زمان پخت خیلی پایین میاد.
گوشتها رو قل قلی می کنیم و داخل قابلمه ی خورشت در حال جوش میریزیم.بادمجون ها رو بعد از خشک کردن با یک دستمال، داخل روغن سرخ می کنیم. حواسمون باشه که خوشرنگ بشن و نسوزن. گوجه فرنگی رو به اندازه ای که می خوایم برش میزنیم و در داخل کمی روغن به همراه غوره ها یک تفت کوچولو میدیم. بادمجونها رو حدود نیم ساعت قبل از خوردن غذا داخل قابلمه خورشت میریزیم تا کمی بپزن و طعم خوبی بگیرن. بعد نمک رو اضافه می کنیم. خورشت رو در ظرفی که می خوایم بعد از جا افتادن ، می ریزیم و روی اون رو با گوجه و غوره تزیین می کنیم. نوش جان.![]()
پ.ن: بعضی ها بادمجونها رو داخل خورشت نمی ریزین و جدا روی ظرف خورشت می چینن. که این هم امتحان کردم خیلی خوشمزه ست.![]()
پ.ن: زنجبیل و زیره اگه با طعمشون مشکلی ندارین برای جلوگیری از نفخ شکم خیلی خوبن ولی کم استفاده کنین.
پ.ن: من از گوشت جرخکرده استفاده می کنم چونکه هم زودتر می پزه هم اینکه دیگه لزومی نداره ده مدل گوشت بخریم و توی فریزر انبار کنیم.![]()
برچسبها: آشپزی, روزانه, خورشت_بادمجون, foodphotography
| Design By : Pichak |



