Puneh & Cooking

آشپزی

سالاد کاهو و ناگت مرغ

مواد لازم:

کاهو

ناگت مرغ آماده

گوجه فرنگی

خیار

پیازچه

ترشی کلم قرمز

طرز تهیه:

ناگت مرغ های آماده رو در یک قابلمه روی حرارت کم میگذاریم تا کمی تفت داده بشن.من روغن نمی ریزم ولی اگه دوست داشتین میتونین کمی روغن بریزین.کاهو رو می شوریم و خرد می کنیم. گوجه و خیار و پیازچه رو هم همینطور. ناگت ها که آماده شدند کمی ریزترشون می کنیم. البته درسته هم می تونین استفاده کنین. مواد رو داخل ظرف مورد نظرمون میریزیم و ترشی کلم قرمز رو روی سالاد قرار میدیم. برای چاشنی هم می تونیم از آب لیمو ترش تازه استفاده کنیم که سالم تره و یا از سس طعم دار شده با آب لیمو و نمک و فلفل و یا سرکه. این سالادهای ساده واسه عصرهایی که نمیدونیم چی بخوریم خوب و خوشمزه هستند نوش جان.

پ.ن: این سالاد از کشفیات خودمه


برچسب‌ها: آشپزی, ناگت, سالاد, foodphotography
نوشته شده در ۱۴۰۱/۱۰/۲۷ساعت 3:16 PM توسط پونه شاه بیگیان (Puneh Shahbeigian)|


آخرين مطالب
» هویج پلو
» خورشت بادمجون
» شور ترشی
» میرزا قاسمی
» سالاد کاهو و ناگت مرغ
»  نوشیدنی آب طالبی با بستنی
» دمی بادمجون و گوجه فرنگی
» ماکارونی قارچ و گوشت
» سالاد کاهوی ساده
» دلمه فلفل دلمه ای

 Design By : Pichak