Puneh & Cooking
آشپزی

هویج پلو
مواد لازم:
هویج
مرغ
زرشک
خلال پسته
خلال بادام
برنج
شکر
نمک و فلفل و زردچوبه
ادویه پلویی
گرد غوره
روغن
زعفران آب کرده
طرز تهیه:
اول از همه برنج رو می شوریم و میگذاریم خیس بخوره طبق معمول. بعد مرغ رو همراه با آب و پیاز و نمک و فلفل روی حرارت قرار میدیم تا بپزه. هویج ها رو خلال می کنیم و در روغن داخل یک ماهیتابه تفت میدیم و به اون شکر اضافه می کنیم. آب هویج که بخار شد و خوشرنگ شد زیرش رو خاموش می کنیم. بعد خلال بادوم رو همراه با کمی آب میگذاریم بپزه. مرغ های پخته رو ریش ریش می کنیم. برنج رو روی حرارت میگذاریم و وقتی آب اون بخار شد کنار میگذاریم. در یک قابلمه ی تفلون کمی روغن میریزیم اگه دوست داشتیم ته دیگ سیب زمینی یا نون درست می کنیم. در یک ظرف مرغ و هویج و زرشک و خلال بادوم رو قاطی می کنیم. گرد غوره و ادویه پلویی یا دارچین و گل محمدی پودر شده می پاشیم وزعفرون رو روی مواد میریزم و کامل مخلوط می کنیم. کمی از زعفرون رو نگه میداریم برای زمان دم کردن برنجمون.
برنج رو یک لایه در قابلمه میریزیم و یک لایه از مواد رو میریزیم . بعد دوباره برنج و دوباره مواد تا اینکه برنج و مواد تموم بشن. بعد روی آخرین لایه خلال پسته میریزیم و دم می کنیم. زعفرون باقیمونده رو هم در چند نقطه روی برنج میریزیم. بعد که دم کشید در یک ظرف خوشگل غذا رو میریزیم و نوش جان می کنیم. این غذا رو ما خیلی خیلی دوست داریم. پیشنهاد می کنم حتما درستش کنین.![]()
پ.ن: سعی کنین شکر رو کمی بیشتر روی هویج بریزین تا هویج ها شیرین بشن و بی مزه نمونن.![]()
پ.ن: خوبی این غذا طعم مختلف مزه هاست.![]()
پ.ن : من از ادویه پلویی سحرخیز استفاده می کنم.![]()
برچسبها: آشپزی, روزانه, هویج_پلو, foodphotography
| Design By : Pichak |



