Puneh & Cooking

آشپزی

هویج پلو

مواد لازم:

هویج

مرغ

زرشک

خلال پسته

خلال بادام

برنج

شکر

نمک و فلفل و زردچوبه

ادویه پلویی

گرد غوره

روغن

زعفران آب کرده

طرز تهیه:

اول از همه برنج رو می شوریم و میگذاریم خیس بخوره طبق معمول. بعد مرغ رو همراه با آب و پیاز و نمک و فلفل روی حرارت قرار میدیم تا بپزه. هویج ها رو خلال می کنیم و در روغن داخل یک ماهیتابه تفت میدیم و به اون شکر اضافه می کنیم. آب هویج که بخار شد و خوشرنگ شد زیرش رو خاموش می کنیم. بعد خلال بادوم رو همراه با کمی آب میگذاریم بپزه. مرغ های پخته رو ریش ریش می کنیم. برنج رو روی حرارت میگذاریم و وقتی آب اون بخار شد کنار میگذاریم. در یک قابلمه ی تفلون کمی روغن میریزیم اگه دوست داشتیم ته دیگ سیب زمینی یا نون درست می کنیم. در یک ظرف مرغ و هویج و زرشک و خلال بادوم رو قاطی می کنیم. گرد غوره و ادویه پلویی یا دارچین و گل محمدی پودر شده می پاشیم وزعفرون رو روی مواد میریزم و کامل مخلوط می کنیم. کمی از زعفرون رو نگه میداریم برای زمان دم کردن برنجمون.برنج رو یک لایه در قابلمه میریزیم و یک لایه از مواد رو میریزیم . بعد دوباره برنج و دوباره مواد تا اینکه برنج و مواد تموم بشن. بعد روی آخرین لایه خلال پسته میریزیم و دم می کنیم. زعفرون باقیمونده رو هم در چند نقطه روی برنج میریزیم. بعد که دم کشید در یک ظرف خوشگل غذا رو میریزیم و نوش جان می کنیم. این غذا رو ما خیلی خیلی دوست داریم. پیشنهاد می کنم حتما درستش کنین.

پ.ن: سعی کنین شکر رو کمی بیشتر روی هویج بریزین تا هویج ها شیرین بشن و بی مزه نمونن.

پ.ن: خوبی این غذا طعم مختلف مزه هاست.

پ.ن : من از ادویه پلویی سحرخیز استفاده می کنم.


برچسب‌ها: آشپزی, روزانه, هویج_پلو, foodphotography
نوشته شده در ۱۴۰۱/۱۱/۰۳ساعت 12:7 PM توسط پونه شاه بیگیان (Puneh Shahbeigian)|


آخرين مطالب
» هویج پلو
» خورشت بادمجون
» شور ترشی
» میرزا قاسمی
» سالاد کاهو و ناگت مرغ
»  نوشیدنی آب طالبی با بستنی
» دمی بادمجون و گوجه فرنگی
» ماکارونی قارچ و گوشت
» سالاد کاهوی ساده
» دلمه فلفل دلمه ای

 Design By : Pichak